Workshops

Schrijf je hier in voor de NIMA Education Day op 18 maart

Marketing Accountability & ROI Workshops

ProRelevant en Accountable Marketing hebben hun krachten gebundeld om een interactieve en inspirerende workshop te realiseren. Hoe kan het ook anders dat deze workshop u volledig bij brengt op het gebied van Marketing ROI and Accountability.

  • Marketing ROI & Accountability Workshop – tbd

Deze interactieve workshops zijn tot stand gekomen door partnering van ProRelevant en Accountable Marketing. Wellicht ten overvloede vermelden we dat de presentaties van Guy Powell in het Engels zijn.

Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van ‘Marketing Calculator’ en ‘Marketing Kassa’.

Neem contact op voor een workshop bij u op locatie.

Michiel L.J. van de Watering – MMS

Auteur van Marketing Kassa, dat in November 2012 verscheen bij Noordhoff is als part time docent verbonden aan Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Michiel heeft als marketing adviseur vele trainingen verzorgd, zowel in-company als voor individuele deelnemers. Daarnaast adviseert hij diverse bedrijven hoe de marketing activiteiten ‘accountable’ gemaakt kunnen worden. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever treedt hij vervolgens op als coach of project manager om de nieuwe manier van werken in te voeren en te borgen voor de toekomst.

Guy R. Powell – MBA

Author of Marketing Calculator and co-author of ROI of Social Media has trained thousands of marketers around the world on marketing strategy, marketing ROI and social media strategy and ROI. All of the concepts from the workshops have been taught and now also described in his book. Many of the workshop case studies come from real life projects and will be very instructive for all attendees.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Is uw organisatie ook toe aan ‘Accountable Marketing’, neem dan voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Michiel van de Watering.

Ga naar contact

Bestel het boek!

Het boek is te bestellen bij:

Noordhoff Uitgevers
Management Boek

MarketingKassa cover

Bestel het boek direct bij: NOORDHOFF UITGEVERS of MANAGEMENT BOEK