Case: Programma Management

Customer Lifecycle Management

Het principe resultaatmeting van de marketing activiteiten was hier al dagelijkse kost voor de marketeers. Er was echter behoefte aan een beter proces met betere systeem ondersteuning. Doel daarbij was om het mogelijk te maken met een zelfde bezetting meer campagnes uit te voeren op kleinere doelgroepen. Zodoende werd het mogelijk om nog scherpere, klantgerichte proposities te realiseren.

Accountable Marketing stelt zich bij alle werkzaamheden ten doel het klantgericht denken EN doen. Hoe beter de organisatie zich richt naar haar klanten des te langer de relatie duurt en des te meer resultaat geboekt kan worden. In deze opdracht ging het dan ook om de combinatie van de aanbieding en het communicatie kanaal, gebaseerd op klantgedrag. Dit gedrag baseerden we op twee pijlers: product gebruik en reacties op aanbiedingen.

Belangrijk onderdeel van het programma management was het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Is uw organisatie ook toe aan ‘Accountable Marketing’, neem dan voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Michiel van de Watering.

Ga naar contact

Bestel het boek!

Het boek is te bestellen bij:

Noordhoff Uitgevers
Management Boek

MarketingKassa cover

Bestel het boek direct bij: NOORDHOFF UITGEVERS of MANAGEMENT BOEK