Case: eCommerce

Een site vol verwachting!

Een nieuw eCommerce concept werd gelanceerd en iedereen keek uit naar de eerste resultaten. Die waren overweldigend, heel veel bezoekers, maar helaas evenzovele afhakers.

Wat bleek; de stappen die bezoekers op de site moesten doorlopen waren niet flexibel en ook niet logisch genoeg. Accountable Marketing analyseerde het gehele proces en gaf aan hoe de showstoppers aangepast konden worden. Na het doorvoeren hiervan steeg het aantal offerte aanvragen ver boven de doelstellingen.

Accountable Marketing heeft veel ervaring in het opzetten en verbeteren van websites door in de (kritische) huid van uw klanten te kruipen. Voor uw klanten zijn er meerdere wegen op een site die naar Rome leiden. Wij helpen u graag om de ‘bewegwijzering’ zodanig te plaatsen dat de bezoekers hun weg naar de kassa weten te vinden. Dat kan in samenwerking met uw eigen internet- afdeling of leverancier, maar ook met partners waar we regelmatig succesvol mee hebben samengewerkt.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Is uw organisatie ook toe aan ‘Accountable Marketing’, neem dan voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Michiel van de Watering.

Ga naar contact

Bestel het boek!

Het boek is te bestellen bij:

Noordhoff Uitgevers
Management Boek

MarketingKassa cover

Bestel het boek direct bij: NOORDHOFF UITGEVERS of MANAGEMENT BOEK